6.4
1 4
8.6/ 10
Hırsızlar Ordusu Film Bilgileri
Hırsızlar Ordusu
Hırsızlar Ordusu izle ⚡ 2021 Netflix yapım Zombi filmi Army of Thieves izle filmi 720p Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı 1080p Full HD izle.

Hırsızlar Ordusu 2021 filmi diğer adıyla Army of Thieves izle filmi, aynı zamanda filmde rol alan Matthias Schweighöfer tarafından yönetilen ve Zack Snyder ve Shay Hatten tarafından yazılan, 29 Ekim 2021 tarihinde vizyona giren 2 saat 7 dakika süren Netflix aksiyon komedi ve suç filmidir. Film, Alman kasa hırsızı Ludwig Dieter'ın zombi kıyametinin ilk aşamalarında çok gizli bir soygunda bir grup hevesli hırsıza liderlik etmesine odaklanan Ölüler Ordusu filmi olaylarından önce geçiyor. Film ayrıca Ölüler Ordusu 2 ve Hırsızlar Ordusu 2 olarak da anlandırılır.

Hırsızlar Ordusu filmi konusunda Zack Snyder'ın Ölüler Ordusu'nun bu ön bölümünde, küçük kasaba banka memuru Dieter, gizemli bir kadının onu Interpol'ün en çok aranan suçlularından oluşan bir mürettebata katılması için işe alması ve efsanevi, imkansız Avrupa çapında kasaları bir dizi soygun girişiminde bulunmasıyla hayatının macerasının içine çekilir. Dieter, bir bankada çalışan ve kız arkadaşıyla birlikte yaşayan sıradan bir adamdır. Ancak eski bir arkadaşı hayatına geri döndüğünde, onu asla hayal bile edemeyeceği bir suç dünyasına sürükler.

Hırsızlar Ordusu film karakterleri: Dieter, Gwendoline, Korina, Brad, Rolph, Delacroix.

Hırsızlar Ordusu film oyuncuları: Matthias Schweighöfer (Dieter), Nathalie Emmanuel (Gwendoline), Ruby O. Fee (Korina), Stuart Martin (Brad), Guz Khan (Rolph), Jonathan Cohen (Delacroix).

Hırsızlar Ordusu izle 2021 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Netflix soygun filmleri bu sayfada. Army of Thieves izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Hırsızlar Ordusu Türkçe dublaj izle ya da Hırsızlar Ordusu Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Army of Thieves Film Türü Aksiyon, Komedi, Suç Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Matthias Schweighöfer
Oyuncular Christian Steyer, Guz Khan, Jonathan Cohen, Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Noémie Nakai, Ruby O. Fee, Stuart Martin
  • İzlenme13429
  • IMDb6.4
  • Süre127 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz