5.0
1 1
9.0/ 10
Yunus Eğitmenine Ne Oldu? Film Bilgileri
Yunus Eğitmenine Ne Oldu?
Yunus Eğitmenine Ne Oldu? (The Last Dolphin King) 2022 Netflix Belgesel filmi Full HD izle, 720p Türkçe Dublaj ve Altyazılı 1080p HD film izle.

The Last Dolphin King 2022 Belgesel filmi, ünlü İspanyol yunus eğitmeni José Luis Barbero'nun kariyerinin ve 2015'teki şok edici ölümüne yol açan olayların izini sürüyor.

Barbero, dünya çapında birçok deniz parkında çalışmış, dünyaca ünlü bir yunus eğitmeniydi. Yunuslarla etkileşime girme ve daha önce imkansız olduğu düşünülen sonuçlara ulaşma becerisiyle biliniyordu. Aile üyeleri ve yakın arkadaşlarıyla yapılan röportajlardan, Barbero'nun hayatı ve kariyerinin yanı sıra yunuslarla olan ilişkisini ve onların karmaşık görevleri yapmak için eğitilebilecek son derece zeki yaratıklar olduklarını nasıl keşfettiğini öğreniyoruz.

The Last Dolphin King Netflix belgesel filmi ayrıca Barbero'nun birlikte çalıştığı yunuslardan biri tarafından ısırıldıktan sonra öldüğü Fransa'daki Marineland Antibes'teki son eğitim seansından görüntüler de gösteriyor. 25 Kasım 2022 tarihinde vizyona giren belgeselin senaryo ve yönetmenliği Luis Ansorena Hervés ve Ernest Riera ikilisine ait.
Orijinal Adı The Last Dolphin King Film Türü Belgesel Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Luis Ansorena Hervés,Ernest Riera
Oyuncular Luis Ansorena Hervés, Ernest Riera
  • İzlenme14856
  • IMDb5.0
  • Süre94 Dakika
  • Yıl2022
  • Ülkeİspanya
Filme Yorum Yaz