5.4
1 16
9.4/ 10
Afacanlar İş Başa Düştü Film Bilgileri
Afacanlar İş Başa Düştü
Afacanlar İş Başa Düştü izle ⚡ 2022 yapım yerli komedi filmi Full HD izle, Afacanlar İş Başa Düştü tek parça Full HD donmadan yerli film izle.

Afacanlar İş Başa Düştü filmi 10 Mayıs 2020'de vizyona giren yerli komedi filmidir. Enes Ateş'in senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği film de Berat Efe Parlar, Gürgen Öz ve Burak Hakkı başrolleri paylaşıyor. Film de Bir AVM'De gece kalan Berat ve arkadaşlarının başlarına gelen komik olaylar konu alınmış.

Afacanlar İş Başa Düştü filmi konusunda Geceyi AVM'de geçirmeyi ve mahalleli arkadaşlarıyla VR oyunları oynamayı hayal eden 13 yaşında ki Emirhan, Berkcan ve Ege ile tanışır. Hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilecek tek kişinin bir alışveriş merkezinde güvenlik şefi olarak çalışan babası Sedat Yılmaz olduğunu öğrenirler. Emirhan, Berkcan ve Ege'nin baskısına maruz kalır. Görevlerini yaptıktan sonra babasıyla birlikte ilgi duydukları yerden ayrılacağını söyler ama kabul eder. O gün ünlü bir eser de AVM'de sergilenir ve Emirhan'ın babası da gece nöbetine kalır. İki hırsız güvenlikleri etkisiz hale getirip eseri çalmak isterler ama Emirhan ve yaramaz arkadaşlarının tuzaklarını hiç hesaba katmazlar.

Afacanlar: İş Başa Düştü Filmi Oyuncuları
Filmin oyuncu kadrosunda Güldüy Güldüy Show Çocuk isimli programın yıldızı Berat Efe Parlar ve “Zaman Makinesi 1973”, “Hayalet: 3 Yasam” filmlerinin başrol oyuncusu Gürgen Öz yer alıyor. Burak Hakkı, Balım Gaye Bayrak, Bedir Bedir, Duru Hoşver, Umut Avcı, Ergin Torun, Özgün Aydın ve Kevork Türker gibi oyuncularda filmde rol almaktadır.

Afacanlar: İş Başa Düştü Film Karakterleri;
Berat Efe Parlar – Emirhan
Gürgen Öz – Serhat
Burak Hakkı – Sedat
Özgün Aydın – Berkcan
Ergin Torun – Ege
Balım Gaye Bayrak – Miray
Bedir Bedir – Hilmi
Kevork Türker – Komiser Cevdet
Duru Hoşver – Ceren
Umut Avcı – Kader

Afacanlar İş Başa Düştü izle 2022 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer yerli Türk komedi filmleri bu sayfada. Afacanlar İş Başa Düştü kaçak filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede dizipal, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi tek parça Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Afacanlar İş Başa Düştü Full HD izle veya Afacanlar İş Başa Düştü filmi full izle. fullhdfilmizle.cx sunar iyi seyirler.
Orijinal Adı Afacanlar: iş Başa Düştü Film Türü Aile, Komedi Film Kategori Yerli Filmler Film Dili Yerli Film Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Enes Ates
Oyuncular Balim Gaye Bayrak, Bedir Bedir, Berat Efe Parlar, Burak Hakki, Duru Hosver, Gürgen Öz, Umut Avci
  • İzlenme26263
  • IMDb5.4
  • Süre86 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeTürkiye
Filme Yorum Yaz
Afacanlar İş Başa Düştü Yorumları
Tavsiye ederim, iyi film bence
25.08.2022