5.0
1 7
8.9/ 10
The Last Manhunt Film Bilgileri
The Last Manhunt

The Last Manhunt izle ⚡ Western Koyboy filmleri türündeki The Last Manhunt 2022 filmi Full HD 1080p izle, Türkçe Dublaj ve Altyazılı HD film izle.

The Last Manhunt 2022, aynı zamanda filmde rol alan Jason Momoa ve Thomas Pa'a Sibbett tarafından yazılan bir Amerikan filmidir. Filmin yönetmeni Christian Camargo'dur. Filmin başrol oyuncuları Martin Sensmeier, Mainei Kinimaka ve Zahn McClarnon.

1909'da, artık kimsenin yaşamadığı eski batının ortasında, Chemehuevi geleneğine göre uzun mesafe Çöl Koşucusu olan Willie Boy, genç yerli güzel Carlota'ya aşık olur. Carlota'nın bir Chemehuevi şamanı ve yerel kabile lideri olan babası, genç çiftin birlikte olmasına izin vermeyi reddeder.

Ölümcül bir çatışmada, Carlota'nın babası kaza sonucu vurularak ölür ve genç aşıklar güneşin kölesi Mohave çölüne kaçarlar. Yerel şerif, silahlarıyla donanmış bir atlı grubuna ve "öldürülen" kabile liderleri için adalet arayan iki Kızılderili izciye liderlik ediyor. Willie Boy ve Carlota, adamları ve atlarını geride bırakarak yakalanmaktan kurtulur. Bununla birlikte, gazete satmayı amaçlayan sahte haberler, Willie Boy'u yakalamak için artan baskıyı artırır. The Last Manhunt 2022 filmi Full HD 1080p kalitede Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz.

Orijinal Adı The Last Manhunt Film Türü Western Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Christian Camargo
Oyuncular Martin Sensmeier, Mainei Kinimaka, Zahn McClarnon, Lily Gladstone, Raoul Max Trujillo, Brandon Oakes, Christian Camargo, Wade Williams
  • İzlenme13946
  • IMDb5.0
  • Süre103 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz