7.5
1 43
6.3/ 10
Hayır Film Bilgileri
Hayır

Hayır izle ⚡ 2022 Gizem Korku filmi Full HD izle, Nope Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD film izle.

Hayır filmi Nope 2022 filmi, senaryosunu da yazan Jordan Peele'nin yönettiği 20 dakikalık Bilim Kurgu türü Gizem Korku filmidir. Film 22 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girdi. Konusunda ormanda kamp yapan ve bir ceset bulan bir grup insanı konu alıyor. Filmde Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Brandon Perea rol alıyor. Film, Kaliforniya'nın iç kesimlerinde ıssız bir uçurumun sakinleri, esrarengiz ve tüyler ürpertici bir keşfe tanıklık ediyor.

Film, kendilerini tanıdık olmayan ve kendilerinin yankısı olan bir dünyada bulan bir ailenin tüyler ürpertici hikayesidir. Tek sorun, tanıştıkları insanların tam olarak sandıkları kişi olmamasıdır. Hikaye, çocukları Zora (Shahadi Wright Joseph), Jason (Evan Alex) ve Adelaide'nin kız kardeşi Nyla (Elisabeth Moss) ile tatil yapan Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o) ve kocası Gabe'yi (Winston Duke) takip ediyor. Sahilde bazı garip olaylardan sonra işler daha da kötüye gittiğinde, Santa Cruz, California'da bir plajdalar.

İki hafta sonra onları tekrar gördüğümüzde, Los Angeles'taki evlerine geri döndüler ve kasabada garip ikizler ortaya çıkmaya başladığın da burada işler daha da garip ve daha korkutucu olmaya başlar.

Nope 2022 izle filmi, her bir karakterin ergenlikten yetişkinliğe uzanan yolculuğunu takip ettiğimiz birkaç on yıl boyunca gerçekleşir, ancak aynı zamanda bu karakterlerin yaşamları boyunca deneyimleriyle nasıl şekillendiğiyle de ilgilidir. Başkalarıyla olan ilişkilerimize dayanarak kendi kimliklerimizi nasıl yarattığımızla, nasıl ilişki kurduğumuzla ilgili.

Hayır 2022 izle filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer animasyon filmleri bu sayfada. Nope izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Hayır Türkçe dublaj izle veya Nope Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Nope Film Türü Bilim Kurgu, Gizem, Korku Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Jordan Peele
Oyuncular Brandon Perea, Daniel Kaluuya, Devon Graye, Keith David, Keke Palmer, Michael Wincott, Steven Yeun, Wrenn Schmidt
  • İzlenme59565
  • IMDb7.5
  • Süre130 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Hayır Yorumları
bosa zaman kaybi

05.03.2023
Güzel demek değil o Şapşal, güzel demek nice dir
01.03.2023
Cool serin demek değildir çeviride hata yapmış çevirmen güzel demek cool
26.09.2022