5.4
1 38
8.3/ 10
Addams Ailesi 2 Film Bilgileri
Addams Ailesi 2

Addams Ailesi 2 film izle ⚡ 2021 Netflix Animasyon Komedi türü filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Altyazılı 1080p The Addams Family 2 izle.

2021 ABD yapımı olan Addams Ailesi 2, Macera komedi türünde 93 dakikalık bir Animasyon filmdir. IMDB 5,4 puan almıştır. Yönetmen koltuğunda Greg Tiernan, Conrad Vernon ve Laura Brousseau üçlüsü bulunuyor. Kanada ve ABD'de çekilen 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona giren filmin sinemalarda gişe hasılatı 119,8 milyon USD.

Addams Ailesi 2 filmi konusunda Ailevi ilişkilerini ve aralarındaki bağları güçlendirmek adına aksiyon dolu bir tatil seyahatına çıkan Addams Ailesi’nin öyküsünü ele alan filmde Morticia ile Gomez'in evlatları artık birer yetişkin olmuşken, aralarındaki ilişkinin gücünün zaman geçtikçe güçsüzleşmesinin ardından Pugsley, Fester Amca ve diğer mürettebat, ailevi bağlarını güçlendirmek üzere tatil için yola çıkar. Sihirli perili karavanları ile Amerika’nın öteki ucuna varmak üzere başladıkları seyahat, kahramanlarımızın öz gerçekliklerinden uzaklaşmalarına sebep olur. Seyahat süresince tuhaf vaziyetlerin içinde kendisini bulan yolcu ekibi, güzergahtaki sıradışı karakterlerle komik mücadelelere girişir.

Ünlü Karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan ‘Addams Ailesi’, aslında vampir, kurt adam, Frankenstein (aslında bu isim ‘yaratığın’ değil onu yaratan doktorun ismidir!) gibi korku klasiği figürlerden oluşan bir aileyi sunan, kara mizah dozu yüksek eğlenceli bir dünyanın kapısını açıyor.

Addams Ailesi 2 film karakterleri: Gomez Addams, Morticia Addams, Wednesday Addams, Pugsley Addams, Uncle Fester, It.

Addams Ailesi 2 film oyuncuları: Oscar Isaac (Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Javon 'Wanna' Walton (Pugsley Addams), Nick Kroll (Uncle Fester), Snoop Dogg (It).

Not: Addams Ailesi 2 filmi 6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Addams Ailesi 2 izle 2021 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Animasyon komedi filmleri bu sayfada. The Addams Family 2 izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile tek parça Full HD film izle. Addams Ailesi 2 Türkçe dublaj izle veya Addams Ailesi 2 Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı The Addams Family 2 Film Türü Animasyon, Komedi, Macera Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Conrad Vernon, Greg Tiernan, Laura Brousseau
Oyuncular Bette Midler, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Conrad Vernon, Javon 'Wanna' Walton, Nick Kroll, Oscar Isaac, Snoop Dogg
  • İzlenme21487
  • IMDb5.4
  • Süre93 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz