5.2
1 99
7.7/ 10
Zamanı durduranlar Film Bilgileri
Zamanı durduranlar

Zamanı durduranlar izle ⚡ 2002 Aksiyon Komedi filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı Full HD 1080p Clockstoppers film izle.

Zamanı durduranlar filmi Bir genç kazara vücudunu hızlandırmasını sağlayan bir makineyi çalıştırır, böylece diğer insanlar duruyormuş gibi görünür. Arkadaşları onun sırrını keşfeder ve bunu yarış pistinde para kazanmanın bir yolu olarak kullanmaya karar verir, ancak daha sonra zaman-uzay sürekliliğini bozduklarında hepsinin başı büyük belaya girer.

Zamanı durduranlar Clockstoppers filmi, Jesse Bradford, Paula Garcés ve David Bowe'un başrollerini paylaştığı 2002 ABD aksiyon macera bilim kurgu filmidir. Jonathan Frakes tarafından yönetildi ve Rob Hedden tarafından senaryosu kaleme alındı.

Zamanı durduranlar izle 2002 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer bilim kurgu komedi filmleri bu sayfada. Clockstoppers izle 2002 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile takılmadan Full HD film izleyin. Zamanı durduranlar Türkçe dublaj izle veya Zamanı durduranlar Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Clockstoppers Film Türü Aksiyon, Komedi, Macera Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Jonathan Frakes
Oyuncular French Stewart, Garikayi Mutambirwa, Jesse Bradford, Julia Sweeney, Lindze Letherman, Michael Biehn, Paula Garcés, Robin Thomas
  • İzlenme52004
  • IMDb5.2
  • Süre94 Dakika
  • Yıl2002
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz