6.0
1 88
8.5/ 10
Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Film Bilgileri
Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı

Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı filmi konusu: Satabil olarak ilerleyen hayatı hareketlendiren tek şey Sean Boswell için yasadışı yapılan sokak yarışlarıdır. Tüm çevresine yabancılaşmıştır ayrıca bu yarışlarda sık sık kaza ile karşılaşmaktadır. Ailesi onun hapse girmesinden çok korkar. Babası ile annesi ayrı olduğu için babası Tokyo’da yaşamaktadır. Annesi Tokyo'da yaşayan babasının yanına gönderir. Bu onun için alınmış olan çok yanlış bir fikirdir. Çünkü yabancılık hissi içinde yaşarken bu durum daha da büyür. Bu sırada Twinkie ile tanışır ve hayatı bir anda değişir. Drift yarışlarına katılır. Sokak yarışlarından daha etkili ve daha tempolu olduğunu fark eder ve farklı bir dünyaya kapıları açar.

Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Hakkında Merak Edilenler


Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı filmi 28 Temmuz 2006 tarihinde sinemalarda vizyona girmiştir. Gösterim süresi 1 saat 44 dakikadır. Filmin türü aksiyon, suç ve polisiye. Filminin gerçek ismi Fast and the Furious 3 Tokyo Drift. Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Gişesi - The Fast and the Furious 3 Tokyo Drift filmi Florida ve Kaliforniya'da 25 Eylül 2002 tarihinde çekilen filmin sinema gişe hasılatı $236,350,661 Milyon Dolardır. Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı filmi başrol oyuncuları Vin Diesel ve Paul Walker. Neela'ya aşık olan Sean Boswell de başrol oyuncuları arasındadır ve babası Japonya'da yaşamaktadır.

Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Serisi


Hızlı ve Öfkeli 1
Hızlı ve Öfkeli 2 Daha Hızlı Daha Öfkeli
Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı
Hızlı ve Öfkeli 4
Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu
Hızlı ve Öfkeli 6
Hızlı ve Öfkeli 7
Hızlı ve Öfkeli 8
Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
Hızlı ve Öfkeli 9 Hız Efsanesi

Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı oyuncuları


Hızlı ve Öfkeli 3 oyuncuları: Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O'Conner), Michelle Rodriguez (Letty), Dwayne Johnsson (Luke Hobbs), Tyrese Gibson (Roman), Jordana Brewster (Mia Toretto), Ludacris (Tej Parker), Gal Gadot (Gisele), Sung Kang (Han Lee).

Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Filminin Rol Karakterleri


Dominic Torett, Brian O'Conner, Letty, Luke Hobbs, Roman, Tej, Gisele, Han, Deckard Shaw, Owen Shaw, Vince.

Hızlı ve Öfkeli 3 izle 2006 filmi konusu, oyuncuları, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa serinin diğer Aksiyon Suç ve araba yarışı filmlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Fast and the Furious 3 Tokyo Drift izle 2006 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, jet film modu ve film makinesi Full HD film izleme keyfinin tadını çıkar. Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Türkçe dublaj izle veya Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo Yarışı Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Fast and the Furious 3 Tokyo Drift Film Türü Aksiyon, Gerilim, Suç Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Justin Lin
Oyuncular Amber Stevens West, Ashika Gogna, Brandon Brendel, Christian Salazar, Damien Marzette, Daniel Booko, Danny Ray McDonald II, David V. Thomas, Kevin Caira, Lucas Black, Nikki Griffin, Trey Sanford, Trula M. Marcus, Zachery Ty Bryan
  • İzlenme23370
  • IMDb6.0
  • Süre104 Dakika
  • Yıl2006
  • ÜlkeAmerika
Filme Yorum Yaz