5.0
1 4
9.4/ 10
Aşkımızın Sonsuzluğu Film Bilgileri
Aşkımızın Sonsuzluğu
Aşkımızın Sonsuzluğu izle ⚡ 2022 Netflix Romantik Komedi türü Depois do Universo filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Altyazılı HD film izle.

Depois do Universo 2022 Film, Diego Freitas tarafından yönetilen ve Rodrigo Azevedo tarafından yazılan bir Brezilya yapım Romantik Komedi türünde ki Netflix filmi. Filmin başrol oyunucuları Henrique Zaga, Giulia Be, João Miguel ve Cauã Reymond. Film, lupus hastası yetenekli bir piyanist olan Nina'yı konu ediyor.

Kendisiyle ilgilenen ve ona São Paulo'da büyük bir orkestrayla çalma güvenini veren ekipteki Gabriel ile beklenmedik ama güçlü bir bağ kurar. Film müziği Gustavo Santaolalla tarafından bestelenmiştir.

Filmin konusunda, lupus nefritinden muzdarip ve Sao Paulo'daki Santa Marcelina Hastanesinde hastaneye kaldırılan hevesli bir piyanist olan Nina'yı (Giulia Be) konu eden film de, hastanede kaldığı süre boyunca onunla ilgilenen ve hastaneye gittikten sonra kendine olan güvenini yeniden kazanmasına yardımcı olan genç bir doktor olan Dr Gabriel (Henrique Zaga) ile tanışır.

Aşkımızın Sonsuzluğu izle filmi diğer adıyla Depois do Universo izle filmi Full HD 1080p ve 4K kalitede Türkçe dublaj izleyin.
Orijinal Adı Depois do Universo Film Türü Dram, Komedi, Romantik Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Diego Freitas
Oyuncular Henrique Zaga, Giulia Be, João Miguel, Viviane Araújo, João Côrtes, Diego Freitas, Denise Del Vecchio, Othon Bastos
  • İzlenme18718
  • IMDb5.0
  • Süre126 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeBrezilya
Filme Yorum Yaz