6.8
1 28
8.7/ 10
Thor 2 Karanlık Dünya Film Bilgileri
Thor 2 Karanlık Dünya

Thor 2 Karanlık Dünya izle filminin konusu: Üstün güçlerin dünyanın diğer yanındaki mücadelesi devam etmektedir. Filmin ilk serisinde babası tarafından bütün güçleri elinden alınan Thor kendini yenilmez yapan gücünü ve hükümdarlığını yeniden kullanmaya başlar. Bu sırada kardeşi Buz Devri ile bir işbirliği yaparak hükümdarlığı elinden almaya çalışır. Thor tekrardan mücadeleye başlar. Thor karanlığı görmektedir. Dünyayı ve dünyadaki 9 mekanı Odin Asgard’ ın bile karşısına geçemedi düşmanlardan kurtarmaya çalışır. Bu sırada dünyadakileri kurtara bilmesi için hayattaki bazı şeyleri de feda etmesi gerekir.

Thor 2 Karanlık Dünya Hakkında Merak Edilenler
Thor 2 Karanlık Dünya filminin yönetmeni Alan Taylor, başrol oyuncuları Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tom Hiddleston. 1 Kasım 2013 tarihinde sinemalarda vizyona girmiştir. Gösterim süresi 1 saat 52 dakikadır. Filmin türü aksiyon, fantastik ve macera. Filmin gerçek ismi Thor The Dark World.


Thor 2 izle 2013 filmi konusu, oyuncuları, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa serinin diğer Aksiyon, Bilim Kurgu ve Marvel filmlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Thor: The Dark World izle 2013 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile Full HD film izleme keyfinin tadını çıkar. Thor 2 Karanlık Dünya Türkçe dublaj izle veya Thor 2 Karanlık Dünya Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Thor: The Dark World Film Türü Aksiyon, Fantastik, Macera Film Kategori MarvelSüper KahramanYabancı Filmler Film Dili Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Alan Taylor
Oyuncular Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alice Krige, Anthony Hopkins, Chris Hemsworth, Christopher Eccleston, Idris Elba, Jaimie Alexander, Kat Dennings, Natalie Portman, Ray Stevenson, Rene Russo, Stellan Skarsgård, Tadanobu Asano, Tom Hiddleston, Zachary Levi
  • İzlenme40609
  • IMDb6.8
  • Süre112 Dakika
  • Yıl2013
  • ÜlkeAmerika
Filme Yorum Yaz