6.4
1 44
7.8/ 10
Cennete Bilet Film Bilgileri
Cennete Bilet

Cennete Bilet izle, Ticket to Paradise 2022 Romantik Komedi filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı HD film izle.

Cennete Bilet filminin konusuna bakıldığında Chicago üniversitesinden mezun olan iki arkadaş Wren Butler ve Lily okulun bitmesini fırsat bilip çok istedikleri Bali’ye tatil amaçlı yola çıkarlar. Tatili sırasında tesadüfen karşılaştığı ve orada yaşamakta olan bir adamla tanışan Lily ani bir kararla evlenmeye karar verir. Bu istediğini ailesine söyleyip ikna etmeye çalışır. Yıllar önce yaptıkları hatayı yapmasını istemeyen ebeveynleri aynı hataya kızları Lily’nin de düşmesine mani olmak için aralarındaki küslüğü bir kenara bırakıp bu evliliği engellemeye yönelik ellerinden geleni yaparlar. Düğün hazırlıklarına destek olmak için Bali’de kalan Lily’nin samimi arkadaşı Wren'de hayatının aşkına orada denk gelir. Sonunun ne olacağı merak konusu olan filmin seyircileri tarafından vizyona gireceği tarih beklenmektedir. Soluk soluğa izleyeceğiniz bu film Ol Parker tarafından yazıp yönetilmiştir.

Cennete Bilet ABD yapım romantik komedi türündeki izleyenlerin dikkatini çekmekte olan filmin senaristliğini Daniel Pipski devralmıştır. Dijital adı Ticket To Paradise. 1 saat 44 dakika olan bu film 20 Eylül 2022’de vizyona girdi. 18 yaş üstü kitleye hitap etmektedir. 20 seneye yakın romantik komedi filmlerinde yer almayan Julia Roberts'in uzun bir aradan sonra beğenip oynamaya karar verdiği Cennete Bilet oyuncuları başlıca şunlardır: Bllie Lourd, George Clooney, Maxime Boutteir, Romy Poulier, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Senayt Mebrahtu, Lucas Bravo, Sean Lynch, Murran Kain, Dorian Djoudi.

Cennete Bilet izle 2022 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Romantik Komedi filmleri bu sayfada. Ticket to Paradise 2022 izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Cennete Bilet Türkçe dublaj izle veya Cennete Bilet Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Ticket to Paradise Film Türü Komedi, Romantik Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Ol Parker
Oyuncular George Clooney, Sean Lynch, Julia Roberts, Arielle Carver-O'Neill, Ling Cooper Tang, Billie Lourd, Kaitlyn Dever, Charles Allen
  • İzlenme32901
  • IMDb6.4
  • Süre104 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Cennete Bilet Yorumları
Cok guzel
11.02.2023