7.4
1 64
8.2/ 10
Kalplerimiz Bir Film Bilgileri
Kalplerimiz Bir
Kalplerimiz Bir izle ⚡ 2022 Netflix Romantik Müzik filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p Purple Hearts 2022 film izle.

Kalplerimiz Bir 2022, orijinal adıyla Purple Hearts izle filmi Elizabeth Allen Rosenbaum'un yönettiği, Liz W. Garcia ve Kyle Jarrow tarafından yazılan ve Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Anthony Ippolito'nun oynadığı bir film. Film, Afganistan'a gönderilmeden önceki son gecelerinde bir barda buluşan iki kişiyi konu ediyor.

Filmin konusunda Taburcu edilmeden önceki son görev turunda alkolik bir Deniz Çavuşu olan Luke (Galitzine); ve erkek arkadaşını onu aldattığı için yeni terk eden mücadele eden bir şarkıcı-söz yazarı olan Cassie (Carson). Cassie ve Luke, yalnızca askeri çıkarlar için evlenmeyi kabul ederler. Ancak birlikte ilk konuşlanmaları sırasında bir trajedi yaşandığında, geçmişte olanlarla yüzleşmeye çalışırlar.
Orijinal Adı Purple Hearts Film Türü Dram, Müzik, Romantik Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Elizabeth Allen Rosenbaum
Oyuncular Anthony Ippolito, Chosen Jacobs, John Harlan Kim, Kat Cunning, Linden Ashby, Nicholas Galitzine, Scott Deckert, Sofia Carson
  • İzlenme35522
  • IMDb7.4
  • Süre122 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Kalplerimiz Bir Yorumları
Salak Luke Yüz vermemesi gerekirdi kız kahpelik yaptı şerefsiz kıza bir de aptal luke yüz verdi
15.02.2023