4.5
1 4
7.4/ 10
Sneakerella Film Bilgileri
Sneakerella
Sneakerella izle ⚡ 2022 Müzikal Komedi filmi Full HD izle, Sneakerella Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD film izle.

Sneakerella, Mindy Stern, George Gore II ve David Light tarafından yazılan ve Chosen Jacobs, Lexi Underwood ve Devyn Nekoda'nın oynadığı Elizabeth Allen Rosenbaum'un yönettiği 2022 Amerikan fantezi komedi filmidir. New York City'nin Sneaker kültüründe Külkedisi setinde modern bir dokunuş.

Sneakerella 2022, klasik peri masalı Cinderella'nın yeni bir anlatımı. Film, ayakkabı tasarımcısı Kira King'in komaya girdikten sonra babasının şirketini devralmak zorunda olduğu günümüz New York City'sinde geçiyor. Kendi prensini çekici bulmaya çalışırken, üvey annesine ve üvey kardeşlerine kendini kanıtlamak zorundadır. Alışveriş merkezindeki bir spor ayakkabı mağazasında çalışan yakışıklı El ile tanıştığında ona aşık olduğunu fark eder ama El onun üvey ailesiyle yaşadığını öğrendiğinde ne olacak?

Sneakerella 2022 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer müzikal filmleri bu sayfada. Sneakerella izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, dizipal, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Sneakerella Türkçe dublaj izle veya Sneakerella Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Sneakerella Film Türü Aile, Komedi, Müzikal Film Kategori Yeni Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Elizabeth Allen Rosenbaum
Oyuncular Bryan Terrell Clark, Chosen Jacobs, Devyn Nekoda, Juan Chioran, Kolton Stewart, Lexi Underwood, Robyn Alomar, Yvonne Senat Jones
  • İzlenme10652
  • IMDb4.5
  • Süre112 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz