4.9
1 2
6.3/ 10
Burial Film Bilgileri
Burial
Burial izle ⚡ 2022 yapım Gerilim Savaş filmi Full HD 1080p izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 720p tek parça Burial 2022 izle.

Burial 2022 Film, Ben Parker'ın yönettiği filmin senaryosunu Ben Parker ve Alex Dean kaleme alıyor. Filmde Tom Felton, Harriet Walter, Charlotte Vega, Georgie Henley, Nicholas Burns ve Roland Manookian yer alıyor. Film, Hitler'in keşfedilen kalıntılarını Moskova'daki Stalin'e geri götürme görevi olan küçük bir Rus askeri grubunu konu ediyor.

Burial 2022 filminin konusunda Hitler'in keşfedilen kalıntılarını Moskova'da Stalin'e geri götürme görevi olan küçük bir Rus askeri grubunun hikayesidir. Ancak yolculukları sırasında Hitler'i ellerinden alan ve adamlarının çoğunu öldüren Alman askerleri tarafından saldırıya uğrarlar. Hayatta kalanlar daha sonra Moskova'ya geri dönmek için savaşmalı, ancak Hitler'i esirlerinden kurtarmaya çalışmadan önce değil.

Burial 2022 film oyuncuları ve rol karakterleri: Tom Felton (Lukasz), Harriet Walter (Anna Marshall), Charlotte Vega (Brana Vasilyeva), Barry Ward (Tor Oleynik), Bill Milner (Iossif Gulyaev), Dan Renton Skinner (Vadim Ilyasov).

Burial 2022 izle Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer savaş filmleri bu sayfada. Burial izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile sansürsüz Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Burial Türkçe dublaj izle veya Burial Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Burial Film Türü Gerilim, Savaş Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Ben Parker
Oyuncular Barry Ward, Bill Milner, Charlotte Vega, Dan Renton Skinner, David Alexander, Harriet Walter, Kristjan Üksküla, Tom Felton
  • İzlenme8476
  • IMDb4.9
  • Süre95 Dakika
  • Yıl2022
  • Ülkeİngiltere
Filme Yorum Yaz