6.7
1 1
7.9/ 10
Kingmaker Film Bilgileri
Kingmaker
Kingmaker izle ⚡ Tarih filmleri türündeki Kingmeikeo 2022 Kore filmi Full HD 1080p izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 720p HD film izle.

Film, arkasında mükemmel bir kampanya stratejisti ile dünyayı değiştirmeyi hayal eden bir politikacıyı konu alıyor. Filmde Lee Hee-ran rolünde Chong-ok Bae, Lee'nin asistanı rolünde Jeon Bae-soo ve muhalefet milletvekili Choi Hyeon-hae rolünde Lee Hwa-Ryong rol alıyor.

Bir politikacı, arkasında mükemmel bir kampanya stratejisti ile dünyayı değiştirmenin hayalini kuruyor. Dünyayı değiştirme hayali kuran Seo Chang-dae, Kim Woon-beom'un siyasi kampanyasında yer alır. Mevcut diktatör iktidar partisine direnmek için Seo çok agresif bir propaganda kampanyası yürütür ve bu, Kim'i muhalefet partisinin en güçlü adayı haline getirir. Hırslı Seo siyaset için gerekçesiz araçların gerekli olduğuna inandığında, Kim bunun gerçek siyaset olmadığına dair kesin bir inanca sahip olur. Anlaşmazlıkları derinleşirken, iktidar partisi bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için gizlice Seo ile iletişime geçer.

Kingmeikeo 2022 Kore filminin senaryosu Sung-hyun Byun ve Kim Min-soo ikilisi kaleme aldı ve filmin yönetmenliğini Sung-hyun Byun üstlendi. 26 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren Türkçe Altyazılı Full HD filmin başrol oyuncuları Chong-ok Bae, Jeon Bae-soo ve Lee Hwa-Ryong. 2 saat 3 dakika süren filmi 1080p izleyebilirsiniz.
Orijinal Adı Kingmeikeo Film Türü Dram, Tarih Film Kategori Kore FilmleriYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Sung-hyun Byun
Oyuncular Chong-ok Bae, Jeon Bae-soo, Lee Hwa-Ryong, Park Hyoung-soo, Yoo Jae-myung, Kim Joo-Ryoung, Sae-byeok Kim, Sae-Byuk Kim
  • İzlenme10295
  • IMDb6.7
  • Süre123 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeGüney Kore
Filme Yorum Yaz